Депутатът от Продължаваме промяната Настимир Ананиев коментира актуалната ситуация в управляващата

...
Депутатът от Продължаваме промяната Настимир Ананиев коментира актуалната ситуация в управляващата
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Добрата новина е, че при нови избори ИТН няма да влезе в парламента

Депутатът от " Продължаваме промяната "  Настимир Ананиев разяснява настоящата обстановка в ръководещата коалиция и аргументите довели до разпада и отдръпването на " ИТН ".

" Няма политик или политическа партия, които да не са подготвени за избори. Мен нови избори не ме тормозят. Въпросът е в случай че има нови избори те какво биха произвели, дали ще е нещо по-различно. Добрата вест е, че няма да влезе Има Такъв Народ ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ. Тук водещата Цветанка Ризова го попита от кое място знае това, а Ананиев отговори: " Социологията по този начин споделя ". " Коя социология, няма такава все още ", отвърна на собствен ред Ризова, а депутатът сподели:  " Това е социологията, която аз имам. Последната социология отпреди четири дни. Въпросът е дали ще има болшинство, което ще се оправи с всички рецесии. Защото държавното управление стартира да се оправя постепенно, само че славно с рецесията. Защо пък да няма държавно управление на болшинството? Трите обединения имат 109 депутати, трябват общо 121. Призивът ми е към всички депутати да поддържат това, което ние вършим - борба с корупцията, борба против рецесиите, борба за България. Депутатите би трябвало да изберат дали партийното управление е по-важно или тази борба за България ", сподели той.

" Виждам, че пробват да го брандират като изменничество, само че съгласно мен от една страна е изменничество към партийния водач, а въпреки това е изменничество към България. При сформирането на Има Такъв Народ доста хора отидоха там за да има смяна, само че видяха, че тази смяна не може да се случи. Има депутати, които имам вяра, че ще ни поддържат. Аз персонално съм приказвал с депутати от Има Такъв Народ, които споделят - " харесваме какво вършиме и бихме подкрепили ваши начинания ". Интересно ми е по какъв начин управлението на Има Такъв Народ ще изясни на един пенсионер, че няма да вземе минимална пенсия на 1 юли от 467 лв., или на едно младо работещо семейство с две деца, че няма да вземе 600 лв. помощ данъчно облекчение. Как ще обяснят, че няма да има 25 стотинки на горивата отстъпка, че ще има нулево Данък добавена стойност на хляба. Тази рецесия удря всеки, а не гласоподавателите на този или на оня. Държавно и отговорно държание е доста значимо ", счита Ананиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР